Ананасовий пиріг
29.06.2013 12:32

ІНГРЕДІЄНТИ:
1. Масло вершкове - 2 пачки по 180 гр;
2. Пачка цукру - 900 гр;
3. Ванілін - 5 гр;
4. Яйця - 7 штук;
5. Ананас консервований - банку 580 гр (+ сік з неї ж);
6. Борошно - 600 гр (+ розпушувач);
7. Мелена кориця, шоколадна стружка - по трохи;
(Цей пиріжок я готувала на натовп в 10 чоловік, так що для "нормального" пиріжка все потрібно поділити на 2)
Пиріг і правда вийшов найніжніший, солодкий, розсипчастий і ароматний (чоловік, повертаючись з роботи, ще в ліфті учуял). Так само варто відзначити, що попередній пиріг, спечений мною за цим рецептом, не змінив своїх смакових якостей за майже півтора тижні, так що можна сміливо випікати в промислових масштабах.
Приступимо?
Розтопимо дві пачки вершкового масла (мої були по 180 гр)
Втрутившись туди пачку цукру (900 гр.). Цю дозу, напевно, можна і зменшити, але пиріг не був екстремально солодким, так що я буду стільки класти
Ванілін теж туди. Я поклала 5 гр, на щастя, більше просто не було, а то б був один ванілін))
Злегка збиваємо яєчка. У мене знайшлося 7 штучок. Цілком достатньо
Зливаємо яйки в тазик
Шаткуємо ананаси.
Банку 580 гр я всю використовувала. (Можна і більше, а от менше не варто)
Тільки без фанатизму! Сильно подрібнювати не треба.
Висипаємо в тазик і перемішуємо