Рецепт приготування салату Гніздо глухаря
29.06.2013 12:43
Інгредієнти
5 картоплин
200 грам курячої грудки
250 грам грибів
3 яйця
1 цибулина
50 грам сиру
2 маринованих огірка
Листя салату
1 зубчик часнику
Майонез
Технологія приготування салату Гніздо глухаря
Для того, щоб приготувати салат гніздо глухаря, курячу грудки відваріть, остудіть і наріжте соломкою.
Печериці промийте, наріжте і обсмажте на пательні з рослинною олією разом з нарізаною цибулею.
Яйця зваріть круто, остудіть в холодній воді і дрібно наріжте.
Маринований огірок наріжте тонкою соломкою.
Нарізані інгредієнти перемішайте і заправте майонезом.
Картоплю почистіть, наріжте тонкою соломкою і обсмажте на пательні. Викладіть остиглу картоплю поверх салату.
Для приготування яєць глухаря натріть сир на дрібній тертці. Часник видавіть через часниковий прес. Змішайте часник з сиром, додайте майонез і з отриманої маси скачайте кульки. Утворені яєчка викладіть в центр салату.
Смачного!