Рецепт приготування салату Гніздо глухаря

29.06.2013 12:43

Інгредієнти
 
5 картоплин 
200 грам курячої грудки 
250 грам грибів 
3 яйця 
1 цибулина 
50 грам сиру 
2 маринованих огірка 
Листя салату 
1 зубчик часнику 
Майонез
Технологія приготування салату Гніздо глухаря
 
Для того, щоб приготувати салат гніздо глухаря, курячу грудки відваріть, остудіть і наріжте соломкою.
 
Печериці промийте, наріжте і обсмажте на пательні з рослинною олією разом з нарізаною цибулею.
 
Яйця зваріть круто, остудіть в холодній воді і дрібно наріжте.
 
Маринований огірок наріжте тонкою соломкою.
 
Нарізані інгредієнти перемішайте і заправте майонезом.
 
Картоплю почистіть, наріжте тонкою соломкою і обсмажте на пательні. Викладіть остиглу картоплю поверх салату.
 
Для приготування яєць глухаря натріть сир на дрібній тертці. Часник видавіть через часниковий прес. Змішайте часник з сиром, додайте майонез і з отриманої маси скачайте кульки. Утворені яєчка викладіть в центр салату.
 
Смачного!