Рецепт приготування салату Олів'є
29.06.2013 12:45
Інгредієнти
3 картоплини
200 грам вареної ковбаси
2 солоних огірка
3 яйця
150 грам зеленого горошку
Зелена цибуля
Сіль
Майонез
Технологія приготування салату Олів'є
Для того, щоб приготувати салат олів'є, картоплю треба ретельно промити. Відварити в мундирах. Охолодити і почистити.
Яйця відварити круто. Охолодити під холодною водою і почистити.
Очищені картоплю і яйця порізати кубиками приблизно 5х5 міліметрів. Кубиками такого ж розміру нарізати варену ковбасу і мариновані огірки. Можна так само відварити і нарізати 1 моркву.
Зелену цибулю дрібно нашаткувати.
Змішати в мисці всі нарізані інгредієнти. Додати консервований зелений горошок і майонез. Посолити і ретельно все перемішати і можна подавати до столу.
Смачного!