Рецепт приготування салату Олів'є

29.06.2013 12:45

Інгредієнти
 
3 картоплини 
200 грам вареної ковбаси 
2 солоних огірка 
3 яйця 
150 грам зеленого горошку 
Зелена цибуля 
Сіль 
Майонез
Технологія приготування салату Олів'є
 
Для того, щоб приготувати салат олів'є, картоплю треба ретельно промити. Відварити в мундирах. Охолодити і почистити.
 
Яйця відварити круто. Охолодити під холодною водою і почистити.
 
Очищені картоплю і яйця порізати кубиками приблизно 5х5 міліметрів. Кубиками такого ж розміру нарізати варену ковбасу і мариновані огірки. Можна так само відварити і нарізати 1 моркву.
 
Зелену цибулю дрібно нашаткувати.
 
Змішати в мисці всі нарізані інгредієнти. Додати консервований зелений горошок і майонез. Посолити і ретельно все перемішати і можна подавати до столу.
 
Смачного!