Рецепт приготування салату Соняшник
29.06.2013 12:48
Інгредієнти
250 грам курячої грудки
250 грам грибів (печериць)
100 грам сиру
4 яйця
Маслини
Чіпси
Технологія приготування салату Соняшник
Для того, щоб приготувати салат соняшник, відваріть курячу грудку. Остудіть і наріжте невеликими кубиками.
Яйця відварити круто, остудіть і почистіть. Відокремте жовток від білка. Натріть білок на крупній, а жовток на дрібній тертці.
Печериці промийте, наріжте і обсмажте на пательні з соняшниковою олією.
Натріть сир на крупній тертці.
Видаліть з маслин кісточки і розріжте навпіл.
Інгредієнти укладайте шарами, кожен перемазивая майонезом.
Першим шаром викладіть курячу грудку
Другим шаром - обсмажені гриби
Третім шаром - терті білки
Четвертим шаром - тертий сир
Зверху присипте тертим жовтком. На жовток викладіть половинки маслин і відправте на пару годин в холодильник.
Перед подачею на стіл, по краю салату розкладіть чіпси.
Смачного!