Рецепт приготування салату Соняшник

29.06.2013 12:48

Інгредієнти
 
250 грам курячої грудки 
250 грам грибів (печериць) 
100 грам сиру 
4 яйця 
Маслини 
Чіпси
Технологія приготування салату Соняшник
 
Для того, щоб приготувати салат соняшник, відваріть курячу грудку. Остудіть і наріжте невеликими кубиками.
 
Яйця відварити круто, остудіть і почистіть. Відокремте жовток від білка. Натріть білок на крупній, а жовток на дрібній тертці.
 
Печериці промийте, наріжте і обсмажте на пательні з соняшниковою олією.
 
Натріть сир на крупній тертці.
 
Видаліть з маслин кісточки і розріжте навпіл.
 
Інгредієнти укладайте шарами, кожен перемазивая майонезом. 
Першим шаром викладіть курячу грудку 
Другим шаром - обсмажені гриби 
Третім шаром - терті білки 
Четвертим шаром - тертий сир
 
Зверху присипте тертим жовтком. На жовток викладіть половинки маслин і відправте на пару годин в холодильник.
 
Перед подачею на стіл, по краю салату розкладіть чіпси.
 
Смачного!