Солодка ковбаска

29.06.2013 12:34

Приготування рецепту Солодка ковбаска:
 
 
1) Розтопити на повільному вогні вершкове масло
2) Додати в масло цукор. Всипати, помішуючи, какао.
 
3) В отриману суміш влити воду.
Все ретельно перемішати. Поставити на вогонь, довести до кипіння і прокип'ятити протягом 5 хвилин, постійно помішуючи
 
4) Охолодити масу, поставивши ємність у холодну воду приблизно на 5-10 хвилин
 
5) Запровадити в охолоджену суміш збитий білок
 
6) Додати печиво, попередньо поламане на шматочки
 
7) Все ретельно перемішати
 
 
 
8) Викласти масу на целофан або харчову плівку
 
9) І надати форму рулету, акуратно ущільнивши і звернув з усіх боків. Для зручності зберігання можна готову суміш розділити на 2-3 рівні частини і загорнути кожну частину в окремі упаковки.
 
10) Солодку ковбаску покласти в морозильну камеру до повного застигання. Готову ковбаску порізати на скибочки.