Рецепт "Лимонный рулет"
Інгрідієнти :
Яйця- 3 шт.
Цукор- 1,5 ст.
Мука- 1 ст.
Лимон - 1
Відокремити білки від жовтків , збити білки з 1 склянкою цукру до крутої піни , додати жовтки , борошно і збивати до однорідної маси менше 1 хв. . Тісто вилити на деко устеленою промасленим пергаментним папером , розрівняти і поставити в прогріту до 180 гр. духовку на 25 - 35 хв. . Поки готується бісквіт , готуємо начинку. Для цього потрібно натерти на тертку лимон і додати 0,5 ст. цукру. Готовий бісквіт разом з папером викласти на дошку або рушник , ще гарячим змастити лимоною начинкою і закрутити в рулет , потихеньку відокремлюючи корж від паперу .