Рецепт "Лимонный рулет"

28.06.2013 20:58

Інгрідієнти : 

Яйця-  3 шт.

Цукор- 1,5 ст.

Мука-  1 ст.

Лимон - 1

Відокремити білки від жовтків , збити білки з 1 склянкою цукру до крутої піни , додати жовтки , борошно і збивати  до однорідної маси менше 1 хв. . Тісто вилити на деко устеленою промасленим пергаментним папером , розрівняти і поставити в прогріту до 180 гр. духовку на 25 - 35 хв. . Поки готується бісквіт , готуємо начинку. Для цього потрібно натерти на тертку лимон і додати 0,5 ст. цукру. Готовий бісквіт разом з папером викласти на дошку або рушник , ще гарячим змастити лимоною начинкою і закрутити в рулет , потихеньку відокремлюючи корж від паперу .